page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Zhengzhou Dingchen Machinery Co., Ltd minangka produsen mesin kertas profesional sing terintegrasi karo riset ilmiah, desain, manufaktur, instalasi lan komisi.Fokus ing R&D lan produksi, perusahaan duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing mesin kertas lan produksi peralatan pulping.Perusahaan iki nduweni tim teknis profesional lan peralatan produksi majeng, kanthi luwih saka 150 karyawan lan jembar 45.000 meter persegi.
Produk unggulan perusahaan kalebu macem-macem jinis kertas liner tes kecepatan lan kapasitas dhuwur, kertas kraft, mesin kertas kothak karton, mesin kertas budaya lan mesin kertas tisu, peralatan pulping lan aksesoris, sing akeh digunakake ing produksi kertas kemasan kanggo macem-macem barang. , kertas printing, kertas nulis, kertas kluwarga kelas dhuwur, kertas serbet lan kertas tissue rai etc.
Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi canggih, pusat mesin stasiun dobel CNC, pusat mesin Gantry 5-Axis linkage CNC, pemotong CNC, mesin bubut rol CNC, mesin blasting wedhi wesi, mesin balancing dinamis, Mesin boring, mesin pengeboran layar CNC lan pengeboran tugas abot. mesin.

1b9959c9
/produk/

Filosofi Perusahaan

Quality punika madegé perusahaan lan layanan sampurna tansah kita mission.The tim technical profesional melu lan tindakake munggah produksi, strictly ngontrol kualitas, njamin akurasi komponen lan kinerja peralatan.Teknisi sing berpengalaman nginstal lan nguji kabeh jalur produksi lan nglatih para pekerja.
Adhedhasar produk lan layanan sing berkualitas, perusahaan kasebut wis diakoni dening para pelanggan lan pasar luar negeri, produke wis diekspor menyang Pakistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Bangladesh, Kamboja, Bhutan, Israel, Georgia, Armenia, Afghanistan, Mesir, Nigeria, Kenya , Burkina Faso, Sierra Leone, Kamerun, Angola, Aljazair, El Salvador, Brazil, Paraguay, Kolombia, Guatemala, Fiji, Ukraina lan Rusia lsp.

3

Layanan Kita

ANALISIS PROYEK LAN KONSULTASI

PRODUKSI DESIGN lan MANUFACTURING

INSTALASI lan TESTING RUN

ORIENTASI lan STAFF TRAINING

Dhukungan TEKNIS lan LAYANAN SALES

Kaluwihan Kita

1. Rega lan kualitas sing kompetitif
2. Pengalaman ekstensif ing desain baris produksi lan manufaktur mesin kertas
3. Maju teknologi lan negara desain seni
4. Tes sing ketat lan proses inspeksi kualitas
5. Pengalaman akeh ing proyek luar negeri

Kaluwihan Kita