page_banner

Bagéan saka mesin kertas

  • Konveyor Rantai

    Konveyor Rantai

    Conveyor rantai utamane digunakake kanggo transportasi bahan mentah ing proses persiapan saham.bahan ngeculke, mbendel saka Papan pulp komersial utawa macem-macem kertas sampah bakal ditransfer karo conveyor chain lan banjur feed menyang pulper hydraulic kanggo materi bejat mudhun, chain conveyor bisa horisontal utawa karo amba kurang saka 30 derajat.

  • Cetakan Silinder Stainless Steel ing Bagean Mesin Kertas

    Cetakan Silinder Stainless Steel ing Bagean Mesin Kertas

    Cetakan silinder minangka bagean utama saka bagean cetakan silinder lan kasusun saka poros, spokes, rod, potongan kabel.
    Iki digunakake bebarengan karo kothak cetakan silinder utawa bekas silinder.
    Kothak cetakan silinder utawa bekas silinder nyedhiyakake serat pulp menyang cetakan silinder lan serat pulp dibentuk kanggo lembaran kertas teles ing cetakan silinder.
    Minangka diameteripun beda lan jembaré pasuryan digunakake, ana akeh specifications beda lan model.
    Spesifikasi cetakan silinder (diameter × lebar muka kerja): Ф700mm × 800mm ~ Ф2000mm × 4900mm

  • Kothak Kepala Tipe Bukak lan Ditutup Kanggo Mesin Nggawe Kertas Fourdrinier

    Kothak Kepala Tipe Bukak lan Ditutup Kanggo Mesin Nggawe Kertas Fourdrinier

    Kothak sirah minangka bagean penting saka mesin kertas.Iki digunakake kanggo serat pulp kanggo mbentuk kawat.Struktur lan kinerja nduweni peran penting kanggo mbentuk lembaran kertas teles lan kualitas kertas.Kothak sirah bisa mesthekake yen pulp kertas disebarake kanthi apik lan stabil ing kabel ing sadawane jembar mesin kertas.Iku tetep aliran lan kecepatan sing cocog kanggo nggawe kahanan kanggo mbentuk lembaran kertas sing teles ing kabel.

  • Silinder Pengering Kanggo Bagean Mesin Nggawe Kertas

    Silinder Pengering Kanggo Bagean Mesin Nggawe Kertas

    Silinder pengering digunakake kanggo garing lembaran kertas.Uap lumebu ing silinder pengering, lan energi panas ditularake menyang lembaran kertas liwat cangkang wesi.Tekanan uap kisaran saka tekanan negatif nganti 1000kPa (gumantung saka jinis kertas).
    Dryer felt mencet sheet kertas ing silinder dryer tightly lan ndadekake sheet kertas cedhak lumahing silinder lan ningkataké transmisi panas.

  • Hood Pengering Digunakake Kanggo Kelompok Pengering Ing Bagean Nggawe Kertas

    Hood Pengering Digunakake Kanggo Kelompok Pengering Ing Bagean Nggawe Kertas

    Hood pengering ditutupi ing ndhuwur silinder pengering.Iku nglumpukake udhara Kelembapan panas nyebar dening dryer lan supaya banyu condensate.

  • Mesin Press Ukuran Lumahing

    Mesin Press Ukuran Lumahing

    Sistem ukuran lumahing kasusun saka mesin penet ukuran permukaan sing cenderung, masak lem lan sistem pakan. Bisa ningkatake kualitas kertas lan indikator fisik kayata daya tahan lempitan horisontal, dawa pecah, kenceng lan nggawe kertas anti banyu.Susunan ing garis nggawe kertas yaiku: cetakan silinder / bagean kawat → bagean penet → bagean pengering → bagean ukuran permukaan → bagean pengering sawise ukuran → bagean kalender → bagean reeler.

  • Quality Assurance 2-rol lan 3-rol Mesin Calendering

    Quality Assurance 2-rol lan 3-rol Mesin Calendering

    Mesin calendering disusun sawise bagean pengering lan sadurunge bagean reeler. Iki digunakake kanggo nambah tampilan lan kualitas (kilap, lancar, sesak, kekandelan seragam) saka kertas. Mesin calendering lengen kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita awet, stabil lan nduweni kinerja apik ing pangolahan kertas.

  • Mesin Penggulung Kertas Kab

    Mesin Penggulung Kertas Kab

    Ana macem-macem model mesin gulung normal, pigura-jinis ndhuwur dipakani mesin gulung maneh lan pigura-jinis ngisor dipakani gulung maneh mesin miturut kapasitas beda lan apa kacepetan dikarepake.Paper mesin gulung maneh digunakake kanggo mundur lan irisan asli jumbo gulungan kertas kang grammage sawetara ing 50 -600g / m2 kanggo macem-macem jembaré lan tightness gulungan kertas. Ing proses gulung maneh, kita bisa mbusak bagean kertas kualitas ala lan nempel sirah kertas.

  • Reeler Pneumatik Horizontal

    Reeler Pneumatik Horizontal

    Reeler pneumatik horisontal minangka peralatan penting kanggo angin kertas sing metu saka mesin nggawe kertas.
    Teori kerja: Roller nduwurke tumpukan didorong menyang kertas angin kanthi drum pendinginan, silinder pendingin dilengkapi motor nyopir. Ing kerja, tekanan linear antarane gulungan kertas lan drum pendinginan bisa diatur kanthi ngontrol tekanan udara ing lengen utama lan udara lengen wakil. silinder.
    Fitur: kacepetan kerja dhuwur, ora mandheg, ngirit kertas, nyepetake wektu ganti gulungan kertas, gulungan kertas gedhe sing rapi, efisiensi dhuwur, operasi sing gampang