page_banner

Mesin konversi tisu toilet lan tisu

  • 2800/3000/3500 mesin gulung kertas jamban kacepetan dhuwur

    2800/3000/3500 mesin gulung kertas jamban kacepetan dhuwur

    1.Operasi antarmuka manungsa-mesin, operasi luwih gampang lan trep.2.The trimming otomatis, lim uyuh lan sealing rampung bebarengan ing siji wektu.Piranti kasebut ngganti garis banyu tradisional trimming lan nyadari manca populer trimming lan buntut tancep teknologi.Produk rampung duwe buntut kertas 10-18mm, sing trep kanggo nggunakake, lan nyuda mundhut buntut kertas sajrone produksi rewinder biasa, supaya bisa nyuda biaya p ...
  • Mesin lipat kertas serbet

    Mesin lipat kertas serbet

    Mesin kacepetan dhuwur digunakake kanggo serbet kertas piring mentah sawise embossing, lempitan, nglereni lan ngolah, ngitung elektronik dadi serbet persegi, ing proses produksi embossing otomatis tanpa lempitan manual, lempitan, jinis kembang serbet liyane miturut pola kembang pangguna. kudu nggawe beda bening ayu.

  • Folder kertas tisu 2L/3L/4L

    Folder kertas tisu 2L/3L/4L

    Kothak mesin Kleenex kanggo Cut kertas plate Processing saben transaksi lempitan menyang kothak Kleenex, sawise mesin tissue pumping, nggunakake ditarik saka kothak.

  • Mesin kertas saputangan

    Mesin kertas saputangan

    Mesin kertas saputangan mini embossed nganggo handuk kertas lipat adsorpsi vakum, sing pisanan dilebokake, dilebokake, banjur dipotong lan dilebokake kanthi otomatis dadi kertas saputangan kanthi volume lan ukuran sing trep.

  • Mesin nggawe tabung kertas 2 kepala

    Mesin nggawe tabung kertas 2 kepala

    Iku cocok kanggo produksi kembang api, kaintabung, aluminium elektrokimia, benang katun, kertas fax, film seger, kertas jamban lan tabung kertas liyane.

  • Mesin nggawe tabung kertas 4 kepala

    Mesin nggawe tabung kertas 4 kepala

    Konsep desain prasaja, kompak lan stabil.
    Referensi tujuan produksi: kabeh jinis tabung kertas kanggo gulungan film, tabung kertas kanggo industri kertas, lan kabeh jinis tabung kertas industri ukuran medium.

  • 1575/1760/1880 mesin gulung kertas jamban

    1575/1760/1880 mesin gulung kertas jamban

    Mesin iki nganggo upgrade teknologi pemrograman komputer PLC internasional anyar, regulasi kacepetan frekuensi variabel, rem elektronik otomatis.Sistem operasi permukaan antarmuka manungsa-mesin jinis tutul, inti saka sistem mbentuk gulungan.Aplikasi PLC program angin kolom mbentuk teknologi kanggo entuk mundur cepet, katon luwih ayu lan karakteristik liyane.

  • Folder kertas tisu 5L / 6L / 7L

    Folder kertas tisu 5L / 6L / 7L

    Ekstraktor handuk kothak 5L / 6L / 7L nggunakake regulasi kacepetan konversi frekuensi lan dilengkapi sistem operasi antarmuka mesin multi layar tutul.Wis ngembangake sistem layanan komunikasi remot kanthi mandiri, sing bisa ngawasi operasi mesin kapan wae;Mesin kabeh nganggo transmisi sabuk sinkron lan rasio kacepetan ngarep lan mburi transmisi mesin kacepetan variabel, sing ndadekake peralatan cocog kanggo kabutuhan macem-macem kertas basa lan ningkatake kualitas lan efisiensi.