page_banner

Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum Kab

Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum Kab

katrangan singkat:

Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum dirancang khusus nganggo kabel triple, nip press lan jumbo roll press set, pigura mesin bagean kawat lengkap nganggo baja tahan karat.Kertas kasebut digunakake kanggo produksi papan gipsum.Amarga kaluwihan bobot entheng, pencegahan geni, insulasi swara, pengawetan panas, insulasi panas, konstruksi sing trep lan kinerja disassembly sing apik, papan gypsum kertas digunakake akeh ing macem-macem bangunan industri lan bangunan sipil.Utamane ing bangunan konstruksi sing dhuwur, akeh digunakake ing konstruksi lan dekorasi tembok interior.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Fitur Utama Kertas Papan Gypsum Kaya Ing Ngisor

1. Bobot kurang: Bobot kertas papan Gypsum mung 120-180g / m2, nanging nduweni kekuatan tarik sing dhuwur banget, sing cocog karo syarat produksi papan gipsum sing dhuwur.Papan sing diprodhuksi nganggo kertas papan gypsum nduweni kinerja dhuwur banget ing permukaan rata, sing ndadekake bahan protèktif paling apik kanggo produksi papan gypsum kelas dhuwur lan medium.

2. Permeabilitas udara sing dhuwur: Kertas papan gypsum nduweni ruang napas sing gedhe banget, sing ngidini penguapan banyu luwih akeh sajrone proses pangatusan produksi papan gypsum.Iku mbantu kanggo nambah kapasitas produksi lan efisiensi.

3. Gedhe panas permeabilitas resistance: Gypsum Papan kertas luwih trep kanggo kontrol mbentuk, slitting lan turnover ing produksi Papan gypsum, ing proses produksi, kertas Papan gypsum tansah iku kekuatan lan wetness, kang mbantu kanggo nambah ngasilaken saka baris produksi Papan. .

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Kertas sampah, Selulosa utawa potongan putih
2. Kertas output Kertas Gypsum Kab
3. Output bobot kertas 120-180 g / m2
4. jembaré kertas Output 2640-5100 mm
5. Wire jembaré 3000-5700 mm
6. Kapasitas 40-400 Ton Saben Dina
7. kacepetan Kerja 80-400m / min
8. kacepetan Design 120-450m / min
9. Rel pengukur 3700-6300 mm
10. Jalan Raya Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
11. Tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Limbah kertas lan Selulosa → Sistem persiapan Simpenan Ganda → Bagean Triple-Wire → Bagean tekan → Kelompok pengering → Bagean tekan ukuran → Kelompok pengering ulang → Bagean Kalender → Pemindai kertas → Bagean reeling → Bagean Slitting & Rewinding

ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: