page_banner

Toilet Paper Machine Cylinder Mould Type

Toilet Paper Machine Cylinder Mould Type

katrangan singkat:

Mesin Kertas Toilet Tipe Cetakan Silinder nggunakake buku sampah minangka bahan mentah kanggo ngasilake kertas tisu 15-30 g / m².Iku adopts Traditional Cylinder Mould kanggo mbentuk kertas, mbalikke desain pati, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi trep.Proyèk pabrik kertas jamban duwe investasi cilik, tilas cilik, lan produk kertas jamban output duwe permintaan pasar sing gedhe.Iku mesin paling laris perusahaan kita.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Buku sampah kertas
2. Kertas output Kertas toilet; Kertas tisu
3. Output bobot kertas 15-30 g / m2
4. jembaré kertas Output 1200-3200 mm
5. Wire jembaré 1450-3650 mm
6. Kapasitas 2-15 Ton Saben Dina
7. kacepetan Kerja 50-180m / min
8. kacepetan Design 80-210m / min
9. Rel pengukur 1800-4300 mm
10. Jalan Raya Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
11. Tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Kertas buku sampah → Sistem persiapan stok → Bagian cetakan silinder → Bagian pengering → Bagian reeling

ico (2)

Proses Nggawe Kertas

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Studi Kelayakan

1. Konsumsi bahan mentah: 1.2 ton kertas sampah kanggo ngasilake 1 ton kertas
2. Konsumsi bahan bakar boiler: Sekitar 120 Nm3 gas alam kanggo ngasilake kertas 1 ton
Diesel udakara 138 liter kanggo nggawe kertas 1 ton
Sekitar 200kg batu bara kanggo nggawe 1 ton kertas
3.Konsumsi daya: watara 250 kwh kanggo ngasilake kertas 1 ton
4.Konsumsi banyu: watara 5 m3 banyu seger kanggo nggawe kertas 1 ton
5. Operasi pribadi: 7 buruh / shift, 3 shift / 24 jam

75I49tcV4s0

Gambar Produk

Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (1)
Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (4)
Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (2)
Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (6)
Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (3)
Jinis Cetakan Silinder Mesin Kertas Toilet (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: