page_banner

Mesin Daur Ulang Kardus Limbah

Mesin Daur Ulang Kardus Limbah

katrangan singkat:

Mesin Daur Ulang Karton Sampah nggunakake karton sampah (OCC) minangka bahan mentah kanggo ngasilake 80-350 g / m² Kertas Corrugated & Kertas Fluting.Iku adopts tradisional Cylinder Mould kanggo pati lan mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi trep.Proyèk pabrik daur ulang kertas karton sampah nransfer sampah menyang sumber anyar, duwe investasi cilik, bathi sing apik, Ijo, Ramah Lingkungan.Lan produk kertas kemasan karton duwe panjaluk gedhe kanggo ngunggahake pasar kemasan blanja online.Iku mesin paling laris perusahaan kita.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Karton Sampah, OCC
2. Kertas output Kertas bergelombang; Kertas Fluting, Kertas pengepakan Kerajinan
3. Output bobot kertas 80-350 g / m2
4. jembaré kertas Output 1200-4800 mm
5. Wire jembaré 1450-5300 mm
6. Kapasitas 5-200 Ton Saben Dina
7. kacepetan Kerja 50-180m / min
8. kacepetan Design 80-210m / min
9. Rel pengukur 1800-5900 mm
10. Jalan Raya Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
11. Tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Karton sampah → Sistem persiapan stok → Bagean cetakan silinder → Bagean tekan → Bagean pengering → Bagean reeling → Bagean Slitting & Rewinding

ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Studi Kelayakan

1. Konsumsi bahan mentah: 1.2 ton kertas sampah kanggo ngasilake 1 ton kertas
2. Konsumsi bahan bakar boiler: Sekitar 120 Nm3 gas alam kanggo ngasilake kertas 1 ton
Diesel udakara 138 liter kanggo nggawe kertas 1 ton
Sekitar 200kg batu bara kanggo nggawe 1 ton kertas
3.Konsumsi daya: watara 250 kwh kanggo ngasilake kertas 1 ton
4.Konsumsi banyu: watara 5 m3 banyu seger kanggo nggawe kertas 1 ton
5. Operating pribadi: 11 buruh / shift, 3 shift / 24 jam

75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: