page_banner

Mesin kertas khusus

  • Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum Kab

    Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum Kab

    Mesin Pembuat Kertas Papan Gypsum dirancang khusus nganggo kabel triple, nip press lan jumbo roll press set, pigura mesin bagean kawat lengkap nganggo baja tahan karat.Kertas kasebut digunakake kanggo produksi papan gipsum.Amarga kaluwihan bobot entheng, pencegahan geni, insulasi swara, pengawetan panas, insulasi panas, konstruksi sing trep lan kinerja disassembly sing apik, papan gypsum kertas digunakake akeh ing macem-macem bangunan industri lan bangunan sipil.Utamane ing bangunan konstruksi sing dhuwur, akeh digunakake ing konstruksi lan dekorasi tembok interior.

  • Ivory coated board paper lini produksi

    Ivory coated board paper lini produksi

    Garis produksi kertas papan sing dilapisi gading utamane digunakake kanggo proses lapisan permukaan kertas pengepakan.Mesin Lapisan Kertas iki kanggo nutupi kertas dasar sing digulung kanthi lapisan cat Clay kanggo fungsi printing kelas dhuwur, banjur gulung maneh sawise garing. bobot dhasar kertas dhasar 100-350g/m², lan bobot lapisan total (siji) 30-100g/m².Konfigurasi mesin wutuh: rak kertas hidrolik;lapisan blade;oven pangatusan hawa panas;silinder pengering finishing panas;silinder pengering finishing kadhemen;loro-roll kalender alus;mesin reeling horisontal;preparation cat; rewinder.

  • Mesin Pembuat Papan Kertas Cone & Inti

    Mesin Pembuat Papan Kertas Cone & Inti

    Cone & Core Base Paper digunakake digunakake ing tabung kertas industri, tabung serat kimia, tabung benang tekstil, tabung film plastik, tabung kembang api, tabung spiral, tabung paralel, karton honeycomb, proteksi pojok kertas, lan sapiturute. dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita nggunakake karton sampah lan kertas sampah campuran liyane minangka bahan mentah, ngadopsi Cetakan Silinder tradisional kanggo pati lan mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi sing trep.Bobot kertas output utamané kalebu 200g/m2,300g/m2, 360g/m2, 420/m2, 500g/m2.Indikator kualitas kertas stabil, lan kekuatan tekanan dering lan kinerja wis tekan tingkat lanjut.

  • Mesin Pembuat Papan Kertas Insole

    Mesin Pembuat Papan Kertas Insole

    Mesin Pembuat Papan Kertas Insole nggunakake karton lawas (OCC) lan kertas sampah campuran liyane minangka bahan mentah kanggo ngasilake papan kertas insole kanthi ketebalan 0.9-3mm.Iku adopts tradisional Cylinder Mould kanggo pati lan wangun kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan trep operation.From bahan mentahan kanggo Papan kertas rampung, kang diprodhuksi dening baris produksi Papan kertas insole lengkap.Papan insole output nduweni kekuatan tarik sing apik lan kinerja warping.
    Papan kertas insole digunakake kanggo nggawe sepatu.Minangka kapasitas beda lan jembaré kertas lan requirement, ana akeh konfigurasi mesin beda.Saka njaba, sepatu kasusun saka tunggal lan ndhuwur.Nyatane, uga duwe midsole.Midsole saka sawetara sepatu digawe saka karton kertas, kita ngarani karton kasebut minangka papan kertas insole.Papan kertas insole tahan lentur, ramah lingkungan lan bisa dianyari.Nduwe fungsi tahan kelembapan, permeabilitas udara lan nyegah bau.Ndhukung stabilitas sepatu, nduweni peran kanggo mbentuk, lan uga bisa nyuda bobot sakabèhé sepatu.Papan kertas insole nduweni fungsi sing apik, minangka kabutuhan kanggo sepatu.

  • Mesin Lapisan Kertas Termal & Sublimasi

    Mesin Lapisan Kertas Termal & Sublimasi

    Thermal & Sublimation Coating Paper Machine utamane digunakake kanggo proses lapisan permukaan kertas.Mesin Lapisan Kertas iki kanggo nutupi kertas dhasar sing digulung kanthi lapisan Clay utawa kimia utawa cat kanthi fungsi tartamtu, banjur mundur maneh sawise garing.Miturut syarat pangguna, struktur dhasar Mesin Kertas Lapisan Termal & Sublimasi yaiku: Sumbu kaping pindho braket bongkar muat (penyambungan kertas otomatis) → Lapisan pisau udara → Oven pengeringan udara panas → Lapisan mburi → Pengering stereotip panas → Kalender lembut → Penggulung kertas sumbu ganda (penyambungan kertas otomatis)