page_banner

Peralatan persiapan stok

  • High Consistency Hydrapulper kanggo Paper Pulp Processing

    High Consistency Hydrapulper kanggo Paper Pulp Processing

    Hydrapulper konsistensi dhuwur minangka peralatan khusus kanggo pulping lan deinking kertas sampah. Saliyane kanggo ngilangi kertas sampah, bisa nyelehake tinta cetak permukaan serat kanthi bantuan agen deinking kimia lan gesekan kuat sing diasilake dening rotor lan serat pulp konsistensi dhuwur, supaya bisa didaur ulang. kertas sampah kanggo whiteness dibutuhake kertas anyar.Peralatan iki nggunakke rotor S-shaped.Nalika iku mlaku,kuwat mudhun-munggah banjur munggah-mudhun aliran pulp lan arah bunder aliran pulp watara awak hydrapulper bakal generate.Peralatan iki operasi intermiten,konsistensi dhuwur pulping, 25% ngirit daya dening desain drive ndhuwur, nggawa ing suhu dhuwur uap kanggo bantuan deinking.Ing tembung, iku bisa bantuan kanggo gawé evenness-apik, kualitas-dhuwur kertas putih.

  • Mesin Pulping D-wangun Hydrapulper Kanggo Pabrik Kertas

    Mesin Pulping D-wangun Hydrapulper Kanggo Pabrik Kertas

    D-shape hydrapulper wis ngganti arah aliran pulp bunder tradisional, aliran pulp tansah kathah arah tengah, lan nambah tingkat tengah pulp, nalika nambah nomer impact impeller pulp, nambah kemampuan kanggo ease pulp 30%, punika peralatan becik digunakake kanggo industri papermaking terus-terusan utawa intermiten breaking Papan pulp, kertas rusak lan kertas sampah.

  • Pembersih Pulp Konsistensi Dhuwur

    Pembersih Pulp Konsistensi Dhuwur

    Pembersih pulp konsistensi dhuwur biasane ana ing proses pisanan sawise pulping kertas sampah.Fungsi utama yaiku mbusak impurities abot kanthi diameter sekitar 4mm ing bahan mentah kertas sampah, kayata wesi, paku buku, blok awu, partikel pasir, kaca pecah, lan liya-liyane, supaya bisa nyuda panggunaan mburi. peralatan, ngresiki pulp lan nambah kualitas saham.

  • Gabungan Low Consistency Pulp Cleaner

    Gabungan Low Consistency Pulp Cleaner

    Iku peralatan becik sing nggunakake teori centrifugal kanggo njaluk nyisihaken saka cahya & heavy najis ing materi Cairan nglukis kayata wêdakakêna ketan campuran, watu wedhi, lilin parafin, lem panas nyawiji, bêsik plastik, bledug, umpluk, gas, wesi scrap lan partikel tinta printing etc.

  • Single-efek Serat Separator

    Single-efek Serat Separator

    Mesin iki minangka peralatan shredding kertas sing rusak sing nggabungake crushing pulp lan screening.Nduweni kaluwihan saka daya kurang, output gedhe, tingkat discharge slag dhuwur, operasi trep lan ing.Utamane digunakake kanggo breaking secondary lan screening saka pulp kertas sampah, Kangge, misahake impurities cahya lan abot saka pulp.

  • Drum Pulper Kanggo Proses Pulping Ing Pabrik Kertas

    Drum Pulper Kanggo Proses Pulping Ing Pabrik Kertas

    Drum pulper minangka peralatan shredding kertas limbah efisiensi tinggi, sing utamane kalebu hopper feed, drum puteran, drum layar, mekanisme transmisi, basa lan platform, pipa semprotan banyu lan liya-liyane.Pulper drum nduweni area pulping lan area screening, sing bisa ngrampungake rong proses pulping lan screening ing siji wektu.Kertas sampah dikirim menyang area pulping konsistensi dhuwur dening conveyor, kanthi konsentrasi 14% ~ 22%, bola-bali dijupuk lan diturunake menyang dhuwur tartamtu dening scraper ing tembok njero kanthi rotasi drum, lan tabrakan karo lumahing tembok njero hard saka drum.Amarga gaya geser sing entheng lan efektif lan nambah gesekan ing antarane serat, kertas sampah dipisahake dadi serat.

  • Layar Kedher Frekuensi Dhuwur

    Layar Kedher Frekuensi Dhuwur

    Iki digunakake kanggo screening pulp lan pemurnian lan mbusak jinis impurities (umpluk, plastik, staples) ing suspension pulp. Uga, mesin iki nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, repair trep, biaya produksi kurang, efficiency produksi dhuwur.

  • Mesin Cuci Pulp Kacepetan Dhuwur Kanggo Lini Produksi Kertas

    Mesin Cuci Pulp Kacepetan Dhuwur Kanggo Lini Produksi Kertas

    Produk iki minangka salah sawijining peralatan jinis paling anyar kanggo ngilangi partikel tinta ing pulp kertas sampah utawa ngolah omben-omben ireng ing pulp masak kimia.

  • Tunggal/ganda Spiral Pulp Extruder

    Tunggal/ganda Spiral Pulp Extruder

    Produk iki utamané dipigunakaké kanggo abstraksi omben-omben ireng saka pulp kayu, pulp pring, pulp jerami gandum, pulp reed, pulp ampas sing sawise dimasak dening digester bunder utawa tank masak. Nalika spiral muter, bakal ngetokake cairan ireng ing antarane serat lan serat metu. Iku shorten wektu bleaching lan nomer bleaching, entuk tujuan nyimpen water.Black Cairan tingkat extraction dhuwur, mundhut serat kurang, karusakan serat cilik lan gampang kanggo operate.

  • Mesin Bleaching Efisiensi Dhuwur Kanggo Nggawe Pulp

    Mesin Bleaching Efisiensi Dhuwur Kanggo Nggawe Pulp

    Iku jenis peralatan bleaching intermiten, digunakake kanggo wisuh lan bleaching serat pulp kang sawise reaksi kimia karo agen bleaching.Bisa nggawe serat pulp kanggo entuk syarat whiteness cukup.

  • China Supplier Paper Pulp Industrial Gravity Cylinder Thickener

    China Supplier Paper Pulp Industrial Gravity Cylinder Thickener

    Digunakake kanggo dewatering lan thickening pulp kertas, uga digunakake kanggo ngumbah pulp kertas. Widely Applied ing kertas lan pulp industri nggawe. Wis struktur prasaja, instalasi trep lan pangopènan.

  • Refiner Disc pindho Kanggo Mesin Pulp Kertas

    Refiner Disc pindho Kanggo Mesin Pulp Kertas

    Iki dirancang kanggo grinding pulp kasar lan alus ing sistem industri nggawe kertas.Uga bisa digunakake kanggo regrinding pulp tailing lan relief serat efisien dhuwur saka sampah kertas re-pulping karo kaluwihan saka efficiency produksi dhuwur lan konsumsi daya kurang.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2