page_banner

Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier

Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier

katrangan singkat:

Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier nggunakake pulp murni lan potongan putih minangka bahan mentah kanggo ngasilake kertas tisu 20-45 g / m² lan kertas tisu handuk tangan.Iku nganggo headbox kanggo mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil lan operasi trep.Desain iki khusus kanggo nggawe kertas tisu gsm dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Pulp Virgin Bleached (NBKP, LBKP);Daur-ulang Pemotongan Putih
2. Kertas output Kertas Tisu Jumbo Roll
3. bobot kertas Output 20-45g/m2|
4. Kapasitas 20-40 Ton saben dina
5. Jembar kertas net 2850-3600 mm
6. Wire jembaré 3300-4000mm
7. Kacepetan kerja 200-400m / min
8. Kacepetan ngrancang 450m / min
9. Rel gauge 3900-4600 mm
10. Jalan Raya Kontrol kacepetan konverter frekuensi gantian saiki, drive sectional.
11. Jinis tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen.
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Pulp kayu → Sistem persiapan stok → Bagian kawat → Bagian pengering → Bagian reeling

ico (2)

Proses Nggawe Kertas

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Kondisi Teknis Proses

1. Konsumsi bahan mentah: 1.2 ton kertas sampah utawa 1.05 ton pulp prawan kanggo ngasilake 1 ton kertas
2. Konsumsi bahan bakar boiler: Sekitar 120 Nm3 gas alam kanggo ngasilake kertas 1 ton
Diesel udakara 138 liter kanggo nggawe kertas 1 ton
Sekitar 200kg batu bara kanggo nggawe 1 ton kertas
3.Konsumsi daya: watara 250 kwh kanggo ngasilake kertas 1 ton
4.Konsumsi banyu: watara 5 m3 banyu seger kanggo nggawe kertas 1 ton
5. Operasi pribadi: 7 buruh / shift, 3 shift / 24 jam

75I49tcV4s0

Gambar Produk

Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (1)
Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (3)
Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (2)
Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (5)
Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (4)
Mesin Penggilingan Kertas Tisu Fourdrinier (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: