page_banner

Mesin Kertas Koran Populer Kanthi Kapasitas Beda

Mesin Kertas Koran Populer Kanthi Kapasitas Beda

katrangan singkat:

Mesin Kertas Koran digunakake kanggo nggawe kertas Koran. Bobot basis kertas output yaiku 42-55 g / m² lan standar padhang 45-55%, kanggo nyetak warta.Kertas koran digawe saka pulp kayu Mekanik utawa koran sampah.Kualitas kertas News output dening mesin kertas kita ngeculke, entheng lan duwe elastisitas apik;kinerja panyerepan tinta apik, kang mesthekake yen tinta bisa uga tetep ing kertas.Sawise calendering, loro-lorone saka Koran Gamelan lan lint-free, supaya imprints ing loro-lorone cetha;Kertas nduweni kekuatan mekanik tartamtu, kinerja opaque sing apik;iku cocok kanggo mesin cetak Rotary kacepetan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Pulp kayu mekanik (utawa pulp kimia liyane), Koran limbah
2. Kertas output Kertas cetak warta
3. Output bobot kertas 42-55 g/m2
4. jembaré kertas Output 1800-4800 mm
5. Wire jembaré 2300-5400 mm
6. Jembaré lambé Headbox 2150-5250 mm
7. Kapasitas 10-150 Ton Saben Dina
8. kacepetan Kerja 80-500m / min
9. kacepetan Design 100-550m / min
10. Rel gauge 2800-6000 mm
11. Jalan dalan Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
12. Tata letak Lapisan tunggal, mesin kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Pulp kayu utawa koran limbah mekanik → Sistem persiapan stok → Bagian kawat → Bagian tekan → Kelompok pengering → Bagian kalender → Pemindai kertas → Bagian reeling → Bagian slitting & Rewinding

ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Bagan alur nggawe kertas (kertas sampah utawa papan pulp kayu minangka bahan mentah)

Flowchart nggawe kertas
75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: