page_banner

A4 Printing Paper Machine Fourdrinier Tipe Kantor Copy Paper Pabrik Nggawe

A4 Printing Paper Machine Fourdrinier Tipe Kantor Copy Paper Pabrik Nggawe

katrangan singkat:

Fourdrinier Type Printing Paper Machine digunakake kanggo nggawe kertas printing A4, kertas salinan, kertas kantor. Bobot basis kertas output yaiku 70-90 g / m² lan standar padhang 80-92%, kanggo nyalin lan nyetak kantor.Kertas salinan digawe saka 85-100% bubur murni sing diputih utawa dicampur karo 10-15% bubur daur ulang tanpa tinta.Kualitas kertas cetak output dening mesin kertas kita yaiku stabilitas sing apik, ora nuduhake curling utawa cockling, ora nahan bledug lan lancar ing mesin fotokopi / printer.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Limbah kertas putih & Virgin pulp
2. Kertas output Kertas A4 Printing, Kertas Copy, Kertas Kantor
3. Output bobot kertas 70-90 g/m2
4. jembaré kertas Output 1700-5100 mm
5. Wire jembaré 2300-5700 mm
6. Jembaré lambé Headbox 2150-5550 mm
7. Kapasitas 10-200 Ton Saben Dina
8. kacepetan Kerja 60-400m / min
9. kacepetan Design 100-450m / min
10. Rel gauge 2800-6300 mm
11. Jalan dalan Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
12. Tata letak Lapisan tunggal, mesin kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Pulp perawan & kertas kethokan Putih → Sistem persiapan stok → Bagian kawat → Bagian tekan → Kelompok pengering → Bagian tekan ukuran → Kelompok pengering ulang → Bagian kalender → Pemindai kertas → Bagian reeling → Bagian Slitting & Rewinding

ico (2)

Bagan alur nggawe kertas (kertas sampah utawa papan pulp kayu minangka bahan mentah)

Flowchart nggawe kertas
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Studi Kelayakan

1. Konsumsi bahan mentah: 1.2 ton kertas sampah kanggo ngasilake 1 ton kertas
2. Konsumsi bahan bakar boiler: Sekitar 120 Nm3 gas alam kanggo ngasilake kertas 1 ton
Diesel udakara 138 liter kanggo nggawe kertas 1 ton
Sekitar 200kg batu bara kanggo nggawe 1 ton kertas
3.Konsumsi daya: watara 300 kwh kanggo ngasilake kertas 1 ton
4.Konsumsi banyu: watara 5 m3 banyu seger kanggo nggawe kertas 1 ton
5. Operating pribadi: 11 buruh / shift, 3 shift / 24 jam

ico (2)

Garansi

(1) Periode babar pisan kanggo peralatan utama yaiku 12 sasi sawise sukses tes, kalebu cetakan silinder, kothak sirah, silinder pengering, macem-macem roller, meja kawat, pigura, bantalan, motor, kabinet kontrol konversi frekuensi, kabinet operasi listrik dll ., nanging ora kalebu kabel sing cocog, felt, agul-agul dhokter, piring refiner lan bagean nganggo cepet liyane.
(2) Ing babar pisan, bakul bakal ngganti utawa njaga bagean sing rusak kanthi gratis (kajaba karusakan amarga kesalahan manungsa lan bagean cepet-nyandhang)

75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: