page_banner

Mesin Pembuat Papan Kertas Cone & Inti

Mesin Pembuat Papan Kertas Cone & Inti

katrangan singkat:

Cone & Core Base Paper digunakake digunakake ing tabung kertas industri, tabung serat kimia, tabung benang tekstil, tabung film plastik, tabung kembang api, tabung spiral, tabung paralel, karton honeycomb, proteksi pojok kertas, lan sapiturute. dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita nggunakake karton sampah lan kertas sampah campuran liyane minangka bahan mentah, ngadopsi Cetakan Silinder tradisional kanggo pati lan mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi sing trep.Bobot kertas output utamané kalebu 200g/m2,300g/m2, 360g/m2, 420/m2, 500g/m2.Indikator kualitas kertas stabil, lan kekuatan tekanan dering lan kinerja wis tekan tingkat lanjut.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Karton lawas, OCC
2. Kertas output Kertas Papan Cone, Kertas Papan Inti
3. Output bobot kertas 200-500 g/m2
4. Ketebalan 0,3-0,7 mm
5. Ikatan Ply 200-600
6. jembaré kertas Output 1600-3800 mm
7. Wire jembaré 1950-4200 mm
8. Kapasitas 10-300 Ton Saben Dina
9. Kacepetan kerja 50-180m / min
10. kacepetan Design 80-210m / min
11. Rel gauge 2400-4900 mm
12. Cara nyopir Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
13. Tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Kertas sampah → Sistem persiapan stok → Bagean cetakan silinder → Bagean tekan → Kelompok pengering → Bagean Calender → Bagean reeling → Bagean Slitting & Rewinding

ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: