page_banner

Mesin kertas kraft corrugated & testliner

  • Mesin Slitting Kertas Kraft

    Mesin Slitting Kertas Kraft

    Katrangan saka Mesin Slitting Kertas Kraft:

    Fungsi mesin slitting kertas kraft yaiku nglereni kertas kerajinan, gulungan kertas jumbo dadi ukuran sing disesuaikan ing ruang lingkup tartamtu, jembar produk bisa diatur adhedhasar kabutuhan klien.Peralatan iki nduweni fitur struktur kompak lan cukup, operasi gampang, mlaku stabil, gangguan kurang, ngasilake dhuwur, yaiku peralatan sing cocog kanggo pabrik nggawe kertas lan pabrik pangolahan kertas.

     

  • 1575mm 10 T / D Pabrik Kertas Corrugated Solusi Teknis

    1575mm 10 T / D Pabrik Kertas Corrugated Solusi Teknis

    Parameter teknis

    1.Bahan mentah: jerami gandum

    2.Output kertas: kertas corrugated kanggo nggawe karton

    3. Output bobot kertas: 90-160g / m2

    4. Kapasitas: 10T/D

    5. Jembaré kertas net: 1600mm

    6. Jembaré kabel: 1950mm

    7. Kacepetan kerja: 30-50 m / min

    8. Kacepetan desain: 70 m / min

    9. Rel gauge: 2400mm

    10.Drive cara: gantian saiki konversi frekuensi luwes kacepetan, bagean drive

    Jinis 11.Layout: mesin tangan kiwa utawa tengen.

  • 1575mm pindho dryer bisa lan pindho silinder jamur corrugated mesin kertas

    1575mm pindho dryer bisa lan pindho silinder jamur corrugated mesin kertas

    Ⅰ. Parameter teknis:

    1.bahan baku:kertas daur ulang (koran, kothak bekas);

    2. Output kertas gaya: kertas corrugating

    3. Output bobot kertas: 110-240g / m2

    4. jembaré kertas net: 1600mm

    5. Kapasitas: 10T/D

    6. Jembaré cetakan silinder: 1950 mm

    7. Rel gauge: 2400 mm

    8.Drive cara: AC kacepetan inverter, bagean drive

  • Mesin Daur Ulang Kardus Limbah

    Mesin Daur Ulang Kardus Limbah

    Mesin Daur Ulang Karton Sampah nggunakake karton sampah (OCC) minangka bahan mentah kanggo ngasilake 80-350 g / m² Kertas Corrugated & Kertas Fluting.Iku adopts tradisional Cylinder Mould kanggo pati lan mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi trep.Proyèk pabrik daur ulang kertas karton sampah nransfer sampah menyang sumber anyar, duwe investasi cilik, bathi sing apik, Ijo, Ramah Lingkungan.Lan produk kertas kemasan karton duwe panjaluk gedhe kanggo ngunggahake pasar kemasan blanja online.Iku mesin paling laris perusahaan kita.

  • Fluting&Testliner Paper Line Production Cylinder Mould Type

    Fluting&Testliner Paper Line Production Cylinder Mould Type

    Cylinder Mould Type Fluting & Testliner Paper Line Production nggunakake karton lawas (OCC) lan kertas sampah campuran liyane minangka bahan mentah kanggo ngasilake kertas Testliner & kertas Fluting 80-300 g / m².Iku adopts tradisional Cylinder Mould kanggo pati lan mbentuk kertas, teknologi diwasa, operasi stabil, struktur prasaja lan operasi trep.Garis Produksi Kertas Testliner&Fluting duwe investasi cilik, bathi bali sing apik, lan produk kertas kemasan karton duwe panjaluk gedhe kanggo ngunggahake pasar kemasan blanja online.Iki minangka salah sawijining mesin paling laris ing perusahaan kita.

  • Mesin Pembuat Kertas Kraft & Fluting Fourdrinier

    Mesin Pembuat Kertas Kraft & Fluting Fourdrinier

    Mesin nggawe kraft & fluting Fourdrinier nggunakake karton lawas (OCC) utawa Selulosa minangka bahan mentah kanggo ngasilake 70-180 g / m² Kertas Fluting utawa kertas Kraft. , iku berkembang ing arah gedhe-ukuran lan dhuwur-kacepetan.Iku adopts headbox kanggo pati, distribusi pulp seragam kanggo entuk prabédan cilik ing GSM saka web kertas;kabel mbentuk cooperates karo Unit dewatering kanggo mbentuk web kertas teles, kanggo nggawe manawa kertas wis pasukan tensile apik.

  • Multi-kabel Kraftliner & Mesin Pabrik Kertas Duplex

    Multi-kabel Kraftliner & Mesin Pabrik Kertas Duplex

    Mesin Pabrik Kertas Kraftliner & Duplex Multi-kabel nggunakake karton lawas (OCC) minangka pulp ngisor lan Selulosa minangka pulp ndhuwur kanggo ngasilake kertas Kraftliner 100-250 g / m² utawa kertas Duplex ndhuwur Putih. efisiensi produksi lan kualitas kertas output apik.Iku kapasitas gedhe-ukuran, dhuwur-kacepetan lan kabel pindho, kabel telung, malah Lima desain kabel, adopts multi-headbox kanggo starching lapisan beda, distribusi pulp seragam kanggo entuk prabédan cilik ing GSM saka web kertas;kabel mbentuk cooperates karo Unit dewatering kanggo mbentuk web kertas teles, kanggo nggawe manawa kertas wis pasukan tensile apik.