page_banner

Multi-kabel Kraftliner & Mesin Pabrik Kertas Duplex

Multi-kabel Kraftliner & Mesin Pabrik Kertas Duplex

katrangan singkat:

Mesin Pabrik Kertas Kraftliner & Duplex Multi-kabel nggunakake karton lawas (OCC) minangka pulp ngisor lan Selulosa minangka pulp ndhuwur kanggo ngasilake kertas Kraftliner 100-250 g / m² utawa kertas Duplex ndhuwur Putih. efisiensi produksi lan kualitas kertas output apik.Iku kapasitas gedhe-ukuran, dhuwur-kacepetan lan kabel pindho, kabel telung, malah Lima desain kabel, adopts multi-headbox kanggo starching lapisan beda, distribusi pulp seragam kanggo entuk prabédan cilik ing GSM saka web kertas;kabel mbentuk cooperates karo Unit dewatering kanggo mbentuk web kertas teles, kanggo nggawe manawa kertas wis pasukan tensile apik.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Limbah kertas, Selulosa
2. Kertas output Kertas Duplex ndhuwur putih, kertas Kraftliner
3. Output bobot kertas 100-250 g / m2
4. jembaré kertas Output 2880-5100 mm
5. Wire jembaré 3450-5700 mm
6. Kapasitas 60-500 Ton Saben Dina
7. kacepetan Kerja 100-450m / min
8. kacepetan Design 150-500m / min
9. Rel pengukur 4000-6300 mm
10. Jalan Raya Ganti kacepetan konversi frekuensi saiki luwes, drive sectional
11. Tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Limbah kertas lan Selulosa → Sistem persiapan Simpenan Ganda → Bagean Multi-Kawat → Bagean tekan → Kelompok pengering → Bagean penet ukuran → Kelompok pengering ulang → Bagean Kalender → Pemindai kertas → Bagean Reeling → Bagean Slitting & Rewinding

ico (2)

Proses Nggawe Kertas

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

ico (2)

Studi Kelayakan

1. Konsumsi bahan mentah: 1.2 ton kertas sampah kanggo ngasilake 1 ton kertas
2. Konsumsi bahan bakar boiler: Sekitar 120 Nm3 gas alam kanggo ngasilake kertas 1 ton
Diesel udakara 138 liter kanggo nggawe kertas 1 ton
Sekitar 200kg batu bara kanggo nggawe 1 ton kertas
3.Konsumsi daya: watara 300 kwh kanggo ngasilake kertas 1 ton
4.Konsumsi banyu: watara 5 m3 banyu seger kanggo nggawe kertas 1 ton
5. Operasi pribadi: 12 pegawe / shift, 3 shift / 24 jam

75I49tcV4s0

Gambar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: