page_banner

Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu High Speed

Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu High Speed

katrangan singkat:

Mesin Kertas Tisu Tisu Kacepetan Dhuwur Crescent dirancang lan diprodhuksi adhedhasar konsep mesin kertas modern kayata jembar lebar, kacepetan dhuwur, safety, stabilitas, hemat energi, efisiensi dhuwur, kualitas lan otomatisasi.Mesin Kertas Tisu Crescent nyukupi panjaluk pasar kanggo mesin kertas tisu kanthi kacepetan dhuwur lan panjaluk pangguna kanggo produksi kertas tisu sing berkualitas tinggi.Iki minangka jaminan kuat kanggo perusahaan pabrik kertas kanggo nggawe nilai, nganyarke lan ngowahi, nggawe reputasi, lan mbukak pasar.Mesin Kertas Tisu Crescent kalebu: headbox hidraulik jinis sabit, bekas sabit, bagean kemul, Yankee Dryer, sistem hood angin panas, creping blade, reeler, bagean transmisi, piranti hidrolik & pneumatik, sistem vakum, sistem pelumasan lenga tipis.


Detail Produk

Tag produk

ico (2)

Parameter Teknis Utama

1.Bahan mentahan Pulp Virgin sing diputihkan (pulp kayu, pulp bambu, pulp jerami);Daur-ulang Pemotongan Putih
2. Kertas output Jumbo Roll kelas dhuwur kanggo kertas tisu rai lan kertas Toilet
3. bobot kertas Output 12-25g/m2
4. Kapasitas 25-50 Ton saben dina
5. Jembar kertas net 2850-3600 mm
6. Wire jembaré 3300-4000mm
7. Kacepetan kerja 500-1000m / min
8. Kacepetan ngrancang 1200m / min
9. Rel gauge 3900-4600 mm
10. Jalan Raya Kontrol kacepetan konverter frekuensi gantian saiki, drive sectional.
11. Jinis tata letak Mesin tangan kiwa utawa tengen.
ico (2)

Kondisi Teknis Proses

Pulp kayu lan potongan putih → Sistem persiapan saham → Kothak kepala → Bagian pembentuk kawat → Bagian pengeringan → Bagian reeling

ico (2)

Proses Nggawe Kertas

Persyaratan kanggo Banyu, listrik, uap, udara tekan lan pelumasan:

1. Banyu seger lan kondisi banyu sing didaur ulang:
Kondisi banyu seger: resik, ora ana warna, pasir sing sithik
Tekanan banyu seger digunakake kanggo boiler lan sistem reresik: 3Mpa, 2Mpa, 0.4Mpa (3 jinis) Nilai PH: 6 ~ 8
Kondisi banyu maneh:
COD≦600 BOD≦240 SS≦80 ℃ 20-38 PH6-8

2. Parameter sumber daya
Tegangan: 380/220V ± 10%
Sistem kontrol tegangan: 220/24 V
Frekuensi: 50HZ ± 2

3.Working tekanan uap kanggo dryer ≦0.5Mpa

4. Udara tekan
● Tekanan sumber udara: 0,6 ~ 0,7Mpa
● Tekanan kerja: ≤0.5Mpa
● Requirements: nyaring, degreasing, dewatering, garing
Suhu sumber udara: ≤35 ℃

75I49tcV4s0

Gambar Produk

Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Tinggi (1)
Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Tinggi (4)
Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Tinggi (3)
Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Tinggi (5)
Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Tinggi (2)
Crescent Mantan Mesin Kertas Tisu Kacepetan Dhuwur (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: