page_banner

Serat pamisah

Bahan mentah sing diolah dening pulper hidrolik isih ngemot potongan-potongan kertas cilik sing durung kenthel, mula kudu diolah maneh.Proses luwih saka serat penting banget kanggo ningkatake kualitas pulp kertas sampah.Umumé, disintegrasi pulp bisa ditindakake ing proses pemecahan lan proses pemurnian.Nanging, pulp kertas sampah wis rusak, yen ngeculake maneh ing peralatan mecah umum, bakal ngonsumsi listrik sing dhuwur, tingkat pemanfaatan peralatan bakal sithik banget lan kekuwatan pulp dikurangi dening serat. dipotong maneh.Mulane, disintegration saka kertas sampah kudu digawa metu luwih irit tanpa nglereni serat, Separator serat dening saiki peralatan paling wiyar dipigunakaké kanggo sampah kertas Processing luwih.Miturut struktur lan fungsi separator serat, separator serat bisa dipérang dadi separator serat efek siji lan separator multi-serat, sing paling umum digunakake yaiku separator serat efek siji.

Struktur separator serat efek siji banget prasaja.Teori karya minangka nderek: mili slurry saka ndhuwur cilik diameteripun mburi Nihan wangun conthong lan pompa sadawane arah tangensial, rotasi impeller uga menehi daya pumping kang ngidini slurry gawé circulation aksial lan gawé circulation saiki jero kuwat, serat. wis ngeculke lan loosened ing longkangan antarane rim impeller lan pinggiran ngisor.Ing pinggiran njaba saka impeller dilengkapi agul-agul misahake tetep, kang ora mung dipun promosiaken misahake serat nanging uga njedulake aliran turbulen lan piring layar scours.Slurry nggoleki bakal dikirim saka layar ditahan ing sisih mburi impeller, impurities cahya kayata plastik bakal klempakan stopkontak tengah saka tutup ngarep lan kosong dibuwang ajeg, impurities abot kena pengaruh dening pasukan centrifugal, nderek garis spiral ing sadawane utama. tembok menyang port endhepan ngisor mburi diameteripun gedhe bakal kosong.Ngilangi impurities cahya ing separator serat digawa metu intermittently.Wektu mbukak katup discharge kudu adhedhasar jumlah impurities cahya ing bahan mentah kertas sampah.Separator serat efek tunggal kudu mesthekake serat pulp wis kebak lan impurities cahya ora bakal rusak lan pipis pulp nggoleki.Uga proses kudu terus-terusan misahake film plastik lan impurities cahya liyane kanggo discharge ing wektu cendhak kanggo mesthekake lan mulihake imbangan saka Separator serat, umume, impurities cahya tutup discharge otomatis kontrol kanggo discharge sapisan saben 10 ~ 40s, 2 ~ 5s saben wektu luwih cocok, impurities abot dibuwang saben 2h lan pungkasane entuk tujuan misahake lan ngresiki serat pulp.


Wektu kirim: Jun-14-2022