page_banner

Sajarah mesin kertas jinis cetakan silinder

Mesin kertas tipe Fourdrinier diciptakake dening wong Prancis Nicholas Louis Robert ing taun 1799, ora suwe sawise wong Inggris Joseph Bramah nemokke mesin jinis cetakan silinder ing taun 1805, dheweke pisanan ngusulake konsep lan grafis cetakan kertas silinder ing karyane. paten, nanging paten Bramah ora tau kelakon.Ing taun 1807, wong Amerika sing jenenge Charles Kinsey maneh ngusulake konsep kertas cetakan silinder lan entuk paten, nanging uga konsep iki ora tau dieksploitasi lan dimanfaatake.Ing taun 1809, wong Inggris sing jenenge John Dickinson ngusulake desain mesin cetakan silinder lan entuk paten, ing taun sing padha, mesin cetakan silinder pisanan diciptakake lan dilebokake ing pabrik kertas dhewe.Mesin cetakan silinder Dickinson minangka pionir lan prototipe kanggo mantan silinder saiki, dheweke dianggep minangka penemu sing bener kanggo mesin kertas jinis cetakan silinder dening akeh peneliti.
Mesin kertas jinis cetakan silinder bisa ngasilake kabeh jinis kertas, saka kantor tipis lan kertas kluwarga nganti papan kertas sing kandel, nduweni kaluwihan struktur sing prasaja, operasi sing gampang, konsumsi daya sing kurang, area instalasi cilik lan investasi sing sithik, lan liya-liyane. kacepetan adoh konco mesin fourdrinier jinis lan mesin jinis multi-kabel, iku isih wis Panggonan ing industri produksi kertas dina.
Miturut karakteristik struktural bagean cetakan silinder lan bagean pengering, jumlah cetakan silinder lan pengering, mesin kertas cetakan silinder bisa dipérang dadi mesin pengering siji cetakan silinder, mesin pengering ganda cetakan silinder, mesin pengering silinder kaping pindho, cetakan silinder pindho mesin pengering pindho lan mesin multi-dryer cetakan multi-silinder.Antarane wong-wong mau, siji cetakan silinder mesin dryer siji iki biasane digunakake kanggo gawé lancip siji-sisi kertas nggilap kayata kertas pos lan kluwarga kertas etc. Double silinder jamur mesin dryer pindho biasane digunakake kanggo gawé medium kertas printing bobot, nulis kertas, bungkusan kertas lan kertas basa corrugated etc. Papan kertas karo bobot dhuwur, kayata karton putih lan kothak Papan biasane milih multi-silinder jamur multi-dryer mesin kertas.


Wektu kirim: Jun-14-2022