page_banner

Struktur digester bunder

Digester bunder utamane kasusun saka cangkang bunder, kepala poros, bantalan, piranti transmisi lan pipa sambungan.Cangkang Digester yaiku wadhah tekanan tembok tipis bunder kanthi piring baja boiler sing dilas.Kekuwatan struktur welding dhuwur nyuda bobot total peralatan, dibandhingake karo struktur riveting bisa nyuda sekitar 20% piring baja, saiki kabeh digester bunder nggunakake struktur wielding.Tekanan kerja maksimal sing dirancang kanggo digester bunder yaiku 7.85 × 105Pa, ing proses masak belerang, tunjangan karat digester bunder bisa ing 5 ~ 7mm.Bolongan oval ukuran 600 x 900mm dibukak ing garis tengah vertikal cangkang bunder kanggo muatan materi, pangiriman cairan lan pangopènan.Kanggo mesthekake safety saka digester bunder, bunder saka piring baja dikiataken sing wielded watara bukaan oval.Loading terus dilengkapi tutup bal, sawise loading materi bakal fastened karo bolt saka njero.Kanggo bahan mentah serat dawa, bukaan loading uga bukaan discharge.Ing cangkang bunder sing dilengkapi tabung multi-porous kanggo nambah area distribusi uap, sing njamin masak bahan mentah sing rata.Kanggo nyuda gesekan ing antarane slurry lan tembok utama, bal disambungake karo rong kepala poros kothong baja cast liwat flange lan didhukung ing bantalan dering lenga semi-mbukak, sing dipasang ing beton.Siji ujung kepala poros disambungake karo pipa inlet uap lan ujung liyane saka sirah poros disambungake karo pipa discharge, pipa kasebut dilengkapi tutup tutup, pengukur tekanan, katup safety lan katup mandeg.Kanggo nyegah mundhut panas sajrone proses masak, tembok njaba digester bunder biasane ditutupi lapisan insulasi sing kandel 50-60mm.
Keuntungan saka digester bunder: bahan mentah lan agen masak bisa dicampur kanthi lengkap, konsentrasi lan suhu agen cair luwih seragam, rasio cairan kurang, konsentrasi agen cair relatif dhuwur, wektu masak cendhak lan area lumahing luwih cilik tinimbang pot masak vertikal karo kapasitas padha, nyimpen baja, volume cilik, struktur prasaja, operasi gampang, kurang instalasi lan biaya pangopènan etc.


Wektu kirim: Jun-14-2022